Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Christina, 23, har elva barn – vill ha 100 barn totalt

Målet är att ha 100 barn innan 30 år
Christina Ozturk har 116 000 följare på Instagram som följer hennes liv som mamma.
Foto: instagram.com/batumi_mama
Christina Ozturk kan tänka sig 100 barn totalt.
Foto: instagram.com/batumi_mama

Hon är bara 23 år gammal men mamma till elva barn.

Men hon vill ha mycket mer.

Enligt Christina Ozturk kan hon tänka sig att ha 100 barn om det är möjligt.

Christina Ozturk från Georgien är 23 år gammal men är redan mamma till elva barn.

Ett helt fotbollslag: Victoria, Mustafa, Mariam, Ayrin, Alisa, Hasan, Judi, Harper, Anna, Izabella, Ismail, Mehmet, Ahmet, Lokman och lilla Olivia som föddes tidigare i år.

Christina Ozturk, från Moskva i Ryssland träffade sin make – en 56-årig miljonär – under en semesterresa och båda blev förälskade direkt. Maken var tydlig med att han ville ha många barn med Christina Ozturk.

– Jag födde min äldsta dotter Victoria själv för sex år sedan. Resten av barnen är biologiskt min och min makes men föddes av surrogatmödrar, säger Christina Ozturk, enligt The Sun.

Och drömmen är att ha 100 barn innan hon fyller 30, även om det kanske inte blir så.

Det skulle i så fall innebära drygt 12-13 nya barn varje år.

– Jag vet inte hur många de kommer att vara till slut, men vill definitivt inte stanna vid 10, säger Christina Ozturk som nyligen fick sitt elfte barn, enligt The Sun.

https://www.instagram.com/p/CPLo8BMJaD-/

Så går det till

Christina Ozturk, vars speciella familjesituation har lockat 116 000 följare till hennes Instagramkonto, berättar att de anlitar en klinik i Batumi i Georgien som tar hand om hela proceduren med surrogatmödrar.

– Vi känner inte surrogatmödrarna personligen och har ingen direktkontakt med dem, för att undvika problem efter graviditeten, säger Christina Ozturk, enligt The Sun.

För sajten Brightside berättar Christina Ozturk att maken är en ”superpappa” som ser till att hon och barnen har vad de behöver. Maken tar hand om jobbet, Christina Ozturk tar hand om barnen. De avlönar även flera nannies och assistenter för att få vardagen att gå ihop.

https://www.instagram.com/p/CPlmCpmlV5t/

Surrogatfödslarna har kostat paret 8 000 euro, motsvarande 80 500 kronor, per gång. För att nå sitt högt satta mål gällande antal barn är paret beredda att spendera miljontals kronor på att uppfylla sin dröm.

Hur många barn familjen kommer att ha till slut återstår däremot att se.

– Vi är inte redo att bestämma en slutsiffra än. Allt har sin tid, säger Christina Ozturk, enligt The Sun.

Ovanliga fallet: Rebecca blev gravid – under en pågående graviditet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.