Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Christian fick stroke – glömde bort sin fru

Christian och Hanna Haatainen sex år efter stroken.Foto: PRIVAT
Christian efter sin stroke: ”Man måste passa på att förverkliga sina drömmar, så vi gjorde slag i saken förra året och förverkligade min livsdröm – att köra rallycross på tävlingsnivå.”Foto: PRIVAT

23 år gammal fick Christian Haatainen en stroke.

När han vaknade upp kände han inte igen sin hustru, Hanna.

– Jag sa ”vem fan är du?”, berättar Christian.

Det blev början på tre skrämmande och omskakande veckor då Hanna trodde att hon skulle förlora sin älskade – tills allt vände med ett kärleksfullt telefonsamtal.

Expressen premium

Bara i helgen: Premium gratis – ända till påsk

Premium är en digital tillsvidare prenumeration. Läs utan kostnad i tre månader, därefter betalar du 69 kr/mån. Säg upp när du vill. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta Premium - gratis till påsk” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.