Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Chris tog med vännerna till Milles

Chris O'Neill med sällskap utanför Milles på Strandvägen i Stockholm. Foto: Gunnar Seijbold

Här passar Chris O'Neill på att visa upp Stockholm för sina amerikanska vänner.

Under torsdagseftermiddagen besökte han tillsammans med flera kompisar och mamma Eva den nyöppnade innekrogen "Milles" på Strandvägen.

Stockholm bjöd på härligt försommarväder, och Chris O'Neill passade förstås på att ta med sina influgna vänner till en lunch i solen. Och den blivande prinsessgemålen satsade på ett säkert kort: Krogen Michelle van der Milles, av stammisarna bara kallad "Milles", som är en bakficka till nyöppnade innekrogen Strandvägen 1.

Chris O'Neill och Madeleine besökte senast restaurangen i samband med sin lysning för tre veckor sedan. Då fick de dock avbryta middagen tillsammans med sina goda vänner eftersom brandlarmet i lokalen började tjuta vid midnatt. Den här gången fick Chris dock avverka måltiden utan avbrott.

Glada vänner

Han såg avslappnad ut i löst sittande jeans, ledig kavaj, ljus skjorta uppknäppt i halsen och solglasögon av pilotmodell. Även vännerna var ledigt klädda i chinos och jeans, skjorta och T-shirt.

De kramade glatt om Chris, och såg ut att vara glada för hans skull över det stundande bröllopet.

Experimentell meny

Menyn på "Milles" är av det experimentella slaget där en ny sätts varje dag utifrån de råvaror och smaker som kockarna tycker passar bäst just för dagen.

– De hade väldigt trevligt. De var här och åt lunch, de var ett gäng, säger en person som noterade sällskapet.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!