Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Chris lyckades krypa ut från skräckklubben

Chris Hansen berättar om mardrömsnatten på klubben Pulse, där minst 20 personer har dött.
Det var kaos på natten, berättar Chris Hansen.Foto: Phelan M. Ebenhack / AP TT NYHETSBYRÅN
En vakt vid sjukhuset i Orlando.Foto: Phelan M. Ebenhack / AP TT NYHETSBYRÅN

Han tog skydd i badrummet för att undkomma skotten.

Nu berättar ögonvittnet Chris Hansen om mardrömmen på nattklubben.

– Det var blodiga människor överallt, säger han till lokala tv-kanalen WESH.

Det är bara två månader sedan Chris Hansen flyttade till Orlando i Florida, USA och på lördagskvällen gick han och en vän för första gången ut på nattklubb.

Men strax efter klockan två på natten mot söndagen förvandlades utgången till en mardröm.

Chris Hansen beskriver för tv-kanalen WESH hur han plötsligt hörde höga smällar som han först trodde var en del av musiken:

– Jag var inte säker för de följde rytmen i musiken först, men sen blev det bara för många smällar. Det lät som när man är på en skjutbana.

Chris Hansen befann sig nära utgången på Pulse, medan skottlossningen utbröt längre in i lokalen. Han beskriver hur det snabbt utbröt kaos på klubben när desperata människor försökte fly ut.

"Glad att jag inte är skjuten"

– Jag såg inte gärningsmannen men jag hörde allting innan jag lyckades krypa ut via badrummet, säger han till WESH.

När han kom ut möttes han av flera blodiga och skadade människor som låg på gatan.

– Jag tog av min bandana och stoppade in den i skotthålet som en man fått i ryggen, sen hjälpte jag honom upp på en bår, säger Chris Hansen.

Han är fortfarande skakad av det han varit med om och säger att han inte vet om det är svett eller blod som blött ner hans tröja:

– Jag försöker hålla tillbaka mina känslor., men jag är glad att jag inte är skjuten. Man förväntar sig inte något sådant här när man går ut för att roa sig.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.