Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Chris firade tillskottet – med Dry Martinis

Chris O'Neill vid ett annat tillfälle. Foto: Christian Örnberg

Chris firade pappanyheten i största hemlighet.

I går kväll bjöd han ut sin bästa kompis Dag Werner på Teatergrillen i Stockholm.

När bara familjen visste om nyheten skålade för babylyckan i Dry Martinis med oliver.

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine har hållit sin bebislycka hemlig fram tills den här veckan.

De första att få veta att de väntar tillökning var allra närmaste familjen i form av kungen, drottning Silvia, Chris mamma Eva O'Neill och hans systrar, kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prins Carl Philip och hans Sofia Hellqvist.

Bara de allra närmaste vännerna har i förväg fått förtroendet att veta att Chris och Madeleine väntar barn igen och Chris valde att i torsdagskväll gå ut och fira att han ska bli pappa.

Han hade bjudit ut en av sina bästa svenska vänner - Dag Werner. Han är gift med prinsessan Madeleines bästa väninna Nathalie Werner, tidigare Rosta. Dag och Chris har kommit varandra nära de senaste åren och egentligen skulle det inte ha varit möjligt då Dag och Madeleines exfästman Jonas Bergström också är bästa vänner. Det var Dag som en gång presenterade Jonas för prinsessan Madeleine.

Strax före 19.00 i går kväll kom Chris O'Neill till Teatergrillens bakficka i Stockholm. Det var på Teatergrillen som Chris första gången träffade Madeleine i Sverige och det är numera ett av deras givna stamställen. Radioprofilen Anders Timell är hovmästare på Teatergrillen.

I väntan på sitt sällskap i går kväll stod Chris vid ett av fönsterborden och tog en Dry Martini och tittade på olika nyhetssajter i sin mobil. När sedan Dag Werner kom omfamnade Chris honom och de beställde in varsin Dry Martini och de skålade sedan med ett stort skratt.

Chris O'Neill var på ett otroligt bra humör och förklarade att han "såg fram emot den kommande julledigheten i Sverige".

Hur länge stannar ni i Sverige?

- Vi får se, berättade Chris.

- Nu ska vi fira jul med familjen och det ska bli fantastsikt roligt. Det är verkligen julkänsla, sa han med ett stort leende.

Efter att ha avslutat sina drinkar gick Chris och Dag sedan in i matsalen på Teatergrillen för att där fortsätta firandet av att Madeleine och Chris i sommar ska bli föräldrar - ännu en gång.