Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Viktor Barth-Kron chattade om politik och corona

Foto: OLLE SPORRONG

Efter flera år av extremt högt konfliktläge i svensk politik kom coronakrisen. Ingen debatterar längre migration eller ungdomsrån – och spekulationerna om när statsminister Stefan Löfven ska avgå har tystnat.

Kommer Sverige att få en samlingsregering? Är Löfven en blivande landsfader? Hur länge dröjer det innan svensk politik blir bråkig igen?

Klockan 14.30 chattar Viktor Barth-Kron, Expressens politiska kommentator, med er läsare. Skicka in dina frågor redan nu!

Ställ dina frågor i chatten! 

– Svensk politik befann sig i ett rörigt läge redan innan, men coronakrisen har verkligen ställt allt på huvudet en gång till. Det som händer nu kommer att forma politiken för åtminstone resten av 2020-talet, säger Barth-Kron. 

– Jag försöker bidra så gott jag kan till ökad förståelse av det som sker. Expressens läsare är samtidigt både intresserade och kunniga, så det är ett ömsesidigt utbyte.

Ställ dina frågor i chatten.

Mer av och med Viktor Barth-Kron hittar du här:

Missa inga nyheter om coronaviruset! Ladda ner eller starta om Expressens app, slå på notiser och välj ”coronaviruset” – då får du hela tiden senaste nyheterna.  

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.