Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paolo Roberto tipsade läsarna: Så får du i gång din träning

Senaste nytt om coronautvecklingen i Expressen TV – vi sänder direkt mellan 07 och 23 varje vardag och mellan 11 och 20 på helgerna.
Mellan 9-9.30 i dag kan du chatta med Paolo Roberto.Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Paolo Roberto och Elin Härkönen.Foto: ANNA-KARIN NILSSON


Paolo Roberto och Elin Härkönen svarade på frågor om hälsa och träning.

– Sluta leta efter motivationen, det är en skitgrej. Ta fram disciplinen i stället, skriver Paolo Roberto. 

Läs alla svaren här genom att scrolla i chatten!

Paolo Roberto och hans flickvän Elin Härkönen har båda ett förflutet som elitidrottare och delar med sig av träningspass via instagram, där får man många bra tips och de har även en egen You Tube-kanal. 

De uppmanar alla att ta chansen att komma i toppform. I en intervju med Expressen nyligen sa paret: 

– Nu kan man inte skylla ifrån sig på någonting, nu kan alla hinna träna och man kan göra det hemma tillsammans med familjen.

Paolo sa också:

– Det är kanske viktigare än någonsin att träna. Det är så mycket negativt i vardagen just nu och när många tvingas vara hemma så kan det vara ett bra tillfälle att ta tag i sin träning och hälsa. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.