Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Catherines hämnd: Avslöjade cheferna

Här är några av dagens största utrikesnyheter.
Catherine Stewart tröttnade på sina chefer – och mejlade sina åsikter till alla anställda på företaget.Foto: Privat
”För att svara på era frågor om varför jag inte presterar så är det för att jag inte längre tycker det är värt tiden och ansträngningen på det här företaget – som är styrt av ett gäng otacksamma, narcissistiska män”, står det bland annat i mejlet.Foto: Privat
Wren har 90 butiker i hela Storbritannien.Foto: Google maps

Catherine Stewart, 25, valde att säga upp sig efter att cheferna kommenterade kvinnors utseenden.

Men i stället för att skicka ett vänligt hejdå-mejl till sina kolleger skickade hon sina innersta tankar om cheferna till företagets 4 500 anställa, skriver The Sun.

Designern Catherine Stewart valde att sluta på det brittiska köksföretaget Wren förra veckan. En chef hade då fört fram att hon bara sålt åtta kök i år, vilket ansågs för lite.

Men hennes sista tid på arbetsplatsen tog en oväntad vändning.

I ett av hennes sista mejl på arbetsplatsen, med ämnesraden ”RE: Försäljningssiffror” står det bland annat ”För att svara på era frågor om varför jag inte presterar så är det för att jag inte längre tycker det är värt tiden och ansträngningen på det här företaget – som styrs av ett gäng otacksamma, narcissistiska män”.

Catherine Stewart nöjde sig inte med att skicka det till sina chefer. I stället klickades mejlet i väg till företagets 4 500 anställda, skriver The Sun.

Kritisk till chefernas kvinnosyn

Hon var särskilt kritisk till hur cheferna kommenterade kvinnors utseenden ute i butikerna. I mejlet står det ”Om ni inte var så upptagna med att prata med de snygga tjejerna när ni besökte butiken eller kommenterade hur vi såg ut så kanske ni skulle ha en större förståelse”.

Hon avslutar mejlet med ”Bästa hälsningar, Catherine Stewart, designern med den snyggaste rumpan i butiken men med ett barns kropp”. 

I ett tidigare mejl skrev Catherine Stewart att hon en längre tid varit ”extremt missnöjd” med stämningen i butiken.

Köksföretaget Wren har 90 butiker i hela Storbritannien. De har inte velat kommentera händelsen. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.