Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Caroline, 20, torterades till döds inför familjen

Här är tisdagens största nyheter i Expressen TV.
Charalambos Anagnostopoulos och Caroline Crouch.
Foto: Instagram

Tre beväpnade män bröt sig in i familjens hem.

Därefter torterade de Caroline Crouch, 20, i en timme för att få reda på var värdesakerna fanns.

Sedan ströp en av männen Caroline – inför hennes elva månader gamla dotter, rapporterar Daily Mail.

Brittiskan Caroline Crouch studerade vid universitetet i Piraeus i Grekland. Hon gifte sig med piloten Charalambos Anagnostopoulos, 33, för två år sedan och de fick en dotter förra sommaren. De slog sig ner i Aten-förorten Glyka Nera och det var där den brutala heminvasionen ägde rum under tisdagen.

Tre pistolbeväpnade män trängde sig in i huset tidigt på morgonen och dödade familjens hund när familjen låg och sov. 

Rånarna satte först handklovar på maken och tejpade över hans ögon och mun. Därefter band de Caroline med en t-shirt. De torterade henne i en timme för att hon skulle avslöja var familjens värdesaker fanns. 

Hon höll ut tills en av männen riktade en pistol mot dottern och hotade att skjuta henne. Då berättade Caroline att värdesakerna fanns i ett kassaskåp. 

En av männen ströp då Caroline till döds. Männen flydde med pengar och smycken till ett värde av över 400 000 kronor.

Maken: ”Barnet satt bredvid henne och skrek”

Maken lyckades till slut befria sig själv.

– Jag hittade min fru på golvet med ansiktet nedåt, barnet satt bredvid henne och skrek, säger Charalambos Anagnostopoulos.

De grekiska myndigheterna har utlyst en belöning på tre miljoner kronor för information som leder till gärningsmännens gripande.

– Attacken var ett vidrigt brott som utfördes med extrem grymhet, säger Theodoros Chronopoulos, talesperson för grekiska polisen, som kallar mordet på Caroline för ”barbariskt”.

Se kvällens avsnitt av Bara Nyheter:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.