Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carla Brunis råd till Melania Trump

Carla Bruni är gift med den franske ex-presidenten Nicolas Sarkozy.Foto: BESTIMAGE / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET FRANCE

Frankrikes tidigare första dam har ett råd till Melania Trump för att hon ska klara av kritiken.

Carla Bruni har själv varit utsatt – nu säger hon:

– Mitt råd är ... det är inte personen som verkligen räknas, det är ställningen ...

Italiensk-franska artisten och modellen Carla Bruni, 49, är gift med den franske ex-presidenten Nicolas Sarkozy, 62. Paret gifte sig 2008, under makens tid som president.

Nu har Carla Bruni ett råd till den amerikanska presidenthustrun Melania Trump, 47.

– Mitt råd är ... det är inte personen som verkligen räknas, det är ställningen. Så personen hamnar på sätt och vis bakom ställningen. När du blir kritiserad för någonting, är det inte dig det handlar om. Det är bara ställningen, säger den tidigare franska första damen i programmet "Watch what happens live with Andy Cohen".

Hård kritik mot Melania Trump

Rådet kommer efter att Melania Trump, gift med USA:s president Donald Trump, 71, flera gånger fått kritik, inte minst för sitt val av kläder vid olika uppdrag. Melania Trump har även anklagats för att skänka bort rasistiska böcker till skolbarn, för uttalanden om kvinnors situation i Saudiarabien och för att knappt synas i officiella Vita huset-sammanhang.

Melania Trump.Foto: MPNC / STELLA PICTURES BACKGRID US

Det är inte första gången Carla Bruni rycker ut till Melania Trumps försvar. Efter att Melania Trump hånats för nakenbilder som togs när hon var 25, och som publicerades av New York Post sommaren 2016, ifrågasatte Carla Bruni vad som var så skandalöst, egentligen.

Carla Bruni försvarade Melania Trumps nakenbilder

– Vad handlar skandalen om? För mig handlar moral om att vara en bra person, så jag ser inget omoraliskt alls med att vara naken. Jag ser omoral som att inte vara snäll, att luras och ljuga för folk, sa Carla Bruni då.

Carla Bruni råkade ut för en liknande händelsen 2007, när hon började dejta Nicolas Sarkozy.

Carla Bruni och Nicolas Sarkozy.Foto: BEN CURTIS / AP

"Uppenbarligen en galning"

Men det här två intervjuerna är Carla Brunis första koppling till namnet Trump. Enligt ett rykte som startades 1991 hade Donald Trump, då känd som en framgångsrik affärsman, lämnat flickvännen Marla Maples för Carla Bruni. Bruni dementerade uppgiften redan då och sa att det var en lögn. Senare har flera uppgifter pekat på att ryktet startades av Trump själv.

– Trump är uppenbarligen en galning. Det är osant och jag är djupt generad av det, har Carla Bruni sagt.