Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carla Bruni om Melania Trumps nakenbilder: Inte konstnärliga

I intervju med The Daily Beast kommenterar Carla Bruni nu nakenbilderna på Melania Trump, som hon menar inte höll samma konstnärliga klass som hennes bilder.Foto: FAME FLYNET FRANCE / FAME FLYNET SWEDEN
Sommaren förra året, innan Donald Trump valdes till USA:s president, publicerade New York Post bilder från hans hustru Melanias tidigare liv som modell. På bilderna från 1996 syntes en då 25-årig Melania posera naken för det franska magasinet Max.Foto: EVAN VUCCI / AP TT NYHETSBYRÅN

Det har påståtts att Donald Trump dejtat modellen Carla Bruni, frankrikes tidigare första dam.

Det är en lögn, säger Carla Bruni – samtidigt som hon säger att hennes nakenbilder är mer konstnärliga än Trumps hustru Melanias.

– Mina nakenbilder var aldrig Playboy-aktiga. De var mer konstnärliga, säger Carla Bruni till The Daily Beast.

Sommaren förra året, innan Donald Trump valdes till USA:s president, publicerade New York Post bilder från hans hustru Melanias tidigare liv som modell. På bilderna från 1996 syntes en då 25-årig Melania posera naken för det franska magasinet Max. Publiceringen väckte starka reaktioner, och många menade att New York Post gått för långt, och Melania Trump fick utså hån för bilderna.

2007 råkade den franskitalienska sångerskan och modellen Carla Bruni ut för något liknande. När hon började dejta den franska presidenten Nicolas Sarkozy, som hon sen gifte sig med, dök en nakenbild på henne upp. Bilden togs av en fransk modefotograf 1993.

I en intervju med The Daily Beast kommenterar Carla Bruni nu nakenbilderna på Melania Trump, som hon menar inte höll samma konstnärliga klass som hennes bilder.

Melania Trump, Donald Trump och deras son Barron Trump.Foto: CHRIS KLEPONIS/POOL / CHRIS KLEPONIS/POOL/CNP/STARTRAK STARTRAKS PHOTO

Carla Bruni: Inte en översexig kropp

– Bilden togs när jag var 20 år gammal, innan jag hade fått barn, så jag tänkte: "Tja, jag ser bra ut". Och, jag har inte en så översexig kropp. Jag har alltid varit väldigt smal och sett lite ut som en tonåring, så mina nakenbilder var aldrig så Playboy-aktiga. De var mer konstnärliga nakenbilder gjorda av bra fotografer, säger Carla Bruni till The Daily Beast.

– Och, vad handlar skandalen om? För mig handlar moral om att vara en bra person, så jag ser inget omoraliskt alls med att vara naken. Jag ser omoral som att inte vara snäll, att luras och ljuga för folk.

Kärleksrykte mellan Trump och Bruni

Men nakenbilderna och att vara tillsammans med presidenter är inte Carla Brunis och Melania Trumps enda likheter. Eller? Enligt ett rykte, startat 1991 i New York Post, hade Donald Trump dumpat sin dåvarande flickvän Marla Maples – för just Carla Bruni. Redan då sa Carla Bruni till brittiska Daily Mail:

– Trump är uppenbarligen en galning. Det är så osant och jag är djupt generad av det.

Hon sa att hon träffat Trump en gång ett år tidigare vid ett välgörenhetsevent.

Carla Bruni-Sarkozy tillsammans med sin man, den forne franska presidenten Nicolas Sarkozy.Foto: AGENCE / BESTIMAGE / /IBL BEST IMAGE

Carla Bruni: Trump ljög

– Och jag har inte sett honom sen dess, det är jag säker på, sa Bruni och hävdade att Trump startade ryktet själv för att få mer publicitet – något som även andra pekat på som en trolig möjlighet.

Till The Daily Beast säger Carla Bruni att hon står fast vid vad hon sa 1991.

– Det var en lögn, säger hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.