Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Brückners advokat: ”Ni kommer trilla av stolen”

Huset var Christian Brückners hem i tre år.
Dömde pedofilen och våldtäktsmannen Christian Brückner, 43, är misstänkt för att ha mördat treåriga flickan Madeleine McCann.Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK
Hotellkomplexet varifrån Madeleine McCann försvann spårlöst 2007.Foto: ARMANDO FRANCA / AP TT NYHETSBYRÅN
Madeleine McCann försvann när hon var tre år, 2007, under en semester i Portugal.Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK
Dömde pedofilen och våldtäktsmannen Christian Brückner, 43, är misstänkt för att ha mördat treåriga flickan Madeleine McCann.Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK

Friedrich Fulscher, advokat åt dömde våldtäktspedofilen Christian Brückner, 43, som misstänks ha mördat treåriga Madeleine McCann, säger sig ha kommit över bevis som friar hans klient för dådet. 

– Jag kan inte gå in på detaljer men det är väldigt anmärkningsvärt, säger advokaten till The Sun

Sedan den dömde pedofilen, tyske Christian Brückner i våras blev huvudmisstänkt för en av världens största kriminalgåtor, det misstänkta mordet på treåriga Madeleine McCann 2007, har han varit flitigt omskriven. 

Det har rapporterats om utgrävningar vid hans kolonilott och hans fritidshus, och en ex-flickvän har förhörts av polisen. 

Advokaten: ”En person som gett mig avgörande information”

Men nu hävdar hans försvarare, advokat Friedrich Fulscher, att han har bevis som helt friar klienten från det misstänkta mordet på brittiska flickan Madeleine McCann. 

– Jag kan inte gå in på detaljer men det är väldigt anmärkningsvärt och har att göra med en person som gett mig avgörande information, säger advokaten till The Sun. 

Enligt Friedrich Fulscher handlar det om en anonym källa som gett honom angörande information. 

– När jag avslöjar det kommer ni trilla av stolen, säger han till The Sun. 

Advokaten: Skulle inte låta Brückner vara barnvakt

Advokaten är övertygad om att misstankarna mot Brückner inte kommer att resultera i rättegång men han slog nyligen fast att han inte skulle låta klienten sitta barnvakt åt hans egen dotter. 

– Jag skulle låta honom vara barnvakt åt min hund, ja, men på grund av hans belastningsregister skulle jag inte låta honom vara barnvakt åt min egen dotter, sa Fulscher till Daily Mirror

Madeleine McCann försvann under en semester på portugisiska semesterorten Praia da Luz för 13 år sedan. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.