Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mördaren Jonas Axelsson utlurad och dödad i skogen

Jonas Axelsson mördade en oskyldig man på öppen gata 1996 – året därpå mördade han en medfånge i fängelset. 2017 släpptes han från sitt senaste fängelsestraff – då ville han ”komma bort” och ”leva ett hederligt liv”. I stället blev han själv utlurad och dödad i skogen.Foto: Privat

Jonas Axelsson mördade en oskyldig man på öppen gata 1996 – året därpå mördade han en medfånge i fängelset.

2017 släpptes han från sitt senaste fängelsestraff – då ville han ”komma bort” och ”leva ett hederligt liv”.

I stället blev han själv utlurad och dödad i skogen.

I förhör säger hans mamma att ”hon förstår ju att vissa i Eskilstuna är lyckliga över att det här har hänt då han också varit med och släckt liv”.

Expressen premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.