Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kroppsdel från människa hittad i fastighet

Polisen fick under torsdagen in ett larm om en mänsklig kroppsdel i en fastighet i Stockholm. Foto: Janne Åkesson/SWEPIX
Enligt uppgifter till Aftonbladet var det en byggarbetare som larmade polisen efter att ha hittat en människohand i fastigheten. Foto: Janne Åkesson/SWEPIX

Polisen har fått larm om en mänsklig kroppsdel i en fastighet i Stockholm.

– Vi är på plats för att ta reda på mer, säger Towe Hägg, Stockholmspolisens presstalesperson. 

Händelsen rubriceras i nuläget som mord alternativt dråp. 

Polisen fick larmet klockan 11.56 på torsdagen från SOS Alarm. 

– Vi fick ett samtal med uppgiften att i en fastighet, som inte innehåller bostäder och kontorslokaler, finns en kroppsdel från en människa. Det är en initial uppgift, nu är vi på plats för att ta reda på mer, säger Towe Hägg, Stockholmspolisens presstalesperson. 

Polisen har inte påträffat någon kroppsdel på platsen. Polisarbetet görs i en förundersökning som rubriceras som mord alternativt dråp. 

– Vi pratar med personer som har uppgifter att lämna, vi använder bland annat en hund för att söka. 

 

LÄS MER: Polisen letar kroppsdelar från människa på bygge 

 

Sökandet har avbrutits

Enligt uppgifter till Aftonbladet var det en byggarbetare som larmade polisen efter att ha hittat en människohand i fastigheten. 

Fastigheten på östra Södermalm är en gammal bussdepå som ska rivas. Poliser har tagit på sig byggarbetshjälmar och gått in genom en avspärrad garageinfart.

Vid 17.50 har polisen fortfarande inte hittat någon kroppsdel på platsen. Sökandet avbryts och kommer att återupptas under morgondagen, skriver polisen på sin hemsida. 


Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!