Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Anställd smygfilmade kvinnor – la ut på porrsajt

Misstänkte mannen på återvinningsstationen

En anställd på återvinningscentralen i Stockholm har smygfilmat kvinnors rumpor när de slängt sopor. 

Filmerna har han lagt ut på en porrsajt på internet, rapporterar Skärholmen Direkt

Mannen har lagt ut hundratals filmer under titlar som "voyeur granny" och "beautiful teen."

Mannen som är anställd på ÅVC Sätra har filmat kvinnors rumpor. När de kvinnliga besökarna fått svar på sina frågor från mannen och vänder sig om, vänder han mobilkameran mot dem och filmar deras rumpor. Det avslöjar Skärholmen Direkt under torsdagen.  

Filmerna har mannen sedan lagt ut på sitt konto på en porrsajt. Titlarna på filmerna är "voyeur mature ass", "beautiful teen" och "voyeur granny". Vissa av filmerna har setts tusentals gånger.  

På mannens sida finns det enligt Skärholmen Direkt en blandning av sexfilmer. Där ibland filmer på kvinnor som ovetandes filmas när de slänger skräp, sitter på tunnelbanan eller väntar på bussen.

Första filmen ska ha publicerats för sju månader sedan och mannen har sedan dess lagt upp närmre 100 filmer där kvinnor smygfilmats på olika platser. 

Mannen är identifierad 

Peter Nyström är enhetschef ÅVC på Stockholm vatten och avfall. Han fick redan på händelsen när Skärholmen Direkt ringde och ställde frågor kring mannen och hans beteende. 

– Jag blev bestört, chockad och besviken. Jag tänker på de kunder som kan ha blivit drabbade av det här. När vi fick bekräftat att det rörde sig om en av vår personal, på en av våra anläggningar, då agerade vi kraftfullt, säger Peter Nyström. 

Mannen som är anställd av ett företag som i sin tur har ett avtal med Stockholm vatten och avfall identifierades snabbt och fick omgående sparken. Mannen ska också ha plockat bort upplagda filmer från hemsidan. 

– Vi kontaktade arbetsledningen och sa åt dem att direkt åka till anläggningen och skilja den anställde från kunderna. 

Händelsen kommer polisanmälas av Stockholm vatten och avfall. Och kommunen ska på förekommen anledning gå igenom hur deras underentreprenörer jobbar med frågor kring sexuella trakasserier och olovlig filmning. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!