Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bröt sig in på begravningsbyrå - spelade död när polisen kom

Mannen som bröt sig in på begravningsbyrån försökte lura polisen genom att spela död.
Men han begick ett ödesdigert misstag. Han andades.
När grannarna hörde konstiga ljud från begravningsbyrån ii den lilla staden Burjassot utanför Valencia larmade de polis. Men när patrullen kom till platsen var allt lugnt, men det tog inte lång tid för dem att hitta den misstänkte, rapporterar CNN.
Han hade krupit in i en glasmonter som används för att visa upp de avlidna under likvakor och spelade död. Det var bara det att han andades.
- Vi blev också misstänksamma eftersom de döda brukar vara klädda i finkläder. Den här killen hade vardagskläder och var skrynkliga och smutsiga, säger en polis.
- Det var tydligt att han spelade död.
Enligt polisen var den misstänkte 23-åringen tidigare straffats för inbrott. Ägaren till begravningsbyrån säger sig vara förvånad över inbrottet.
- Det finns absolut ingenting att stjäla där, säger han.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.