Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Par bröt sig in för att ha sex – då gick dörren i baklås

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Polisen Viktor Adolphson.
Foto: Polisen
Händelsen inträffade på Södermalm i Stockholm.
Foto: Google Maps

Två personer bröt sig in i ett fläktrum på Södermalm för att ha sex.

Då gick dörren i baklås – och polisen fick ingripa.

– Det var nog inte direkt så de hade tänkt att den här intima stunden skulle sluta, säger polisinspektör Viktor Adolphson – som berättar vad som hände.

Bakom Twitterkontot "YB Södermalm" finns polisinspektören Viktor Adolphson som under tisdagsmorgonen bjöd på en lustig historia om ett oväntat brott.

I inlägget beskrivs två personer som gjort olaga intrång i ett fläktrum för en intim stund. Dessvärre gick planen bokstavligen i baklås då inbrottet slutade med en polisanmälan – av paret själva.

– De bröt sig in i ett kalt fläktrum för att ha en intim stund. Då gick dörren i baklås trots att de brutit upp den innan – och paret fick ringa polisen, säger Viktor Adolphson, som inte själv arbetade med händelsen.

Polisen Viktor Adolphson.
Foto: Polisen
https://twitter.com/YB_Sodermalm/status/953198897320660993

LÄS MER: Läkarna avslöjar de 6 konstigaste sexskadorna 


Slutet gott – trots olaga intrång

Det hör inte till vanligheterna att personer som gjort inbrott själva ringer polisen för att få hjälp ut enligt Viktor Adolphson. Däremot är polisanmälningar om olaga intrång desto mer förekommande.

– Det var lite skamligt för dem att bli rapporterade för brott. Det var nog inte direkt så de hade tänkt att den här intima stunden skulle sluta, säger Viktor Adolphson om incidenten på Södermalm.


LÄS MER: Hyresvärden bröt sig in och hade sex i Mikaelas säng – på övervakningskameran ser hon den äckliga detaljen 


Trots hånglets dramatiska vändning slutade parets missöde utan desto större konsekvenser. 

– Efter polisen hjälpt dem ut fick de gå. Det här är inget brott man griper folk för, så det var inga konstigheter, säger Viktor Adolphson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.