Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bröderna sålde olagliga smuggelhundar – valpar hittades indränkta i urin

På tomten syns hundar som är placerade en och en i burar.
Foto: JENS CHRISTIAN

Två hunduppfödande bröder i Skåne har under en lång tid olovligen ägnat sig åt en verksamhet som bidragit till att hundar blivit så pass sjuka att de behövts avlivas kort efter köpet.

Medan förkrossade hundägare sökt stöd hos varandra på sociala medier har bröderna – trots hot om böter från länsstyrelsen – fortsatt med sin verksamhet, som bland annat involverat smuggelhundar.

– Om man har problem med sjuka hundar kan man gå till veterinären. Det där kan inte jag, säger den ena brodern när Expressen konfronterar honom.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium – 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 1 maj 2021 är det Expressens koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Så ser du om du är drabbad av enorma Facebookläckan

En miljon svenskar utsatta • Experten: Så skyddar du dig

Se tremilen från SM i längdskidor direkt

Vi sänder • 09.45: Uppsnack • 10.00: Damernas tremil

Emilias mördare och den gömda peruken

• Vänskapen • Missbruket • Könsidentiteten