Brittisk man bajsbombad – ”vidrig upplevelse”

Följ senaste nytt i Expressen TV.
Bilden är en genrebild på ett flygplan. Vilket bolag som gjort sig skyldig till händelsen är hittills okänt.
Foto: SHUTTERSTOCK

Det var i mitten av juli som den brittiska mannen påtade i sin trädgård i Windsor, England.

Plötsligt föll bajs från himlen och mannen och hans tomt täcktes av avföring.

– Det är verkligen en vidrig upplevelse som jag hoppas aldrig ska återupprepas, säger rådman Karen Davies på ett möte med en flygförening, rapporterar BBC.

I vanliga fall töms tanken från flygplanstoaletter då planet landat. I ovanliga fall kan läckage ske och delar av innehållet flyga ut i luften – vilket då fryses till is på grund av den låga temperaturen på hög höjd.

Men i mycket sällsynta fall, när det är särskilt varmt och ett plan flyger på låg höjd kan mänsklig avföring från flygplan falla till marken i flytande form, skriver Daily Mail. 

Det fick en brittisk man, boende i närheten av slottet Windsor, i grevskapet Berkshire strax väster om London, erfara. I mitten av juli stod mannen ute i sin trädgård och påtade när han plötsligt såg sig och trädgården täckas av mänsklig avföring, rapporterar BBC.

Tas upp på möte med flygförening

Händelsen har nu tagits upp på ett möte med flygföreningen ”Royal Borough of Windsor and Maidenhead's aviation forum” och rådmännen berättar om den ”vidriga upplevelsen”.

– Det här var inte fruset och hela hans trädgård stänktes ned på ett mycket obehagligt sätt, sa rådman Karen Davies på mötet enligt BBC.

– Och han stod i trädgården när det här hände, det är verkligen en vidrig upplevelse som jag hoppas aldrig ska återupprepas för de boende i området, fortsatte hon.

Flygbolaget nekade först

Flygbolaget, som ännu inte namngetts, nekade först till anklagelsen tills dess att den berörda mannen presenterade bevis i form av identifikation genom en app för flygrutter.

Han har dock valt att inte göra ett försäkringsärende av händelsen, skriver BBC.

Se något mer:
Flygplan kraschade in i Danielles hus

Familjens små barn låg kort före olyckan och sov i rummet där planet kraschade. Inslaget är från i våras.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.