Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Brexitledaren: Meghan skadar Harrys popularitet

Prins Harry tillsammans med sin hustru Meghan. Foto: KIRSTY WIGGLESWORTH / AP TT NYHETSBYRÅN
Ledare Brexitpartiet Nigel Farage. Foto: LEFTERIS PITARAKIS / AP

Brittiske politikern och grundaren till Brexitpartiet Nigel Farage är inget fan av Meghan, hertiginnan av Sussex.

Farage hävdar att prins Harrys popularitet ”har fallit från en klippa” sedan han träffade sin fru, rapporterar BBC.

Meghan har sedan hon gifte in sig i den brittiska kungafamiljen för drygt 15 månader sedan fått både kärlek och kritik från det brittiska folket. 

Expressen har tidigare bland annat skrivit om hur Meghan och prins Harry stryks från gästlistor i den brittiska societeten efter att hertiginnans bordsskick väckt anstöt, och landet verkar ha svårt att hantera en kunglighet som har en vilja att vara politisk. 

Meghans personlig har lett till att den tidigare så populäre prins Harry blir mindre och mindre älskad av folket. Det hävdar i alla fall Nigel Farage, ledare för Brexitpartiet.

Brittiska BBC rapporterar om den tidigare UKIP-ledarens ord på en konferens i Australien. Farage målade då upp prins Harry som en av de mest populära unga kungligheterna de senaste 100 åren – tills prinsen träffade den tidigare skådespelaren Meghan Markle.

”Skapade kaos”

– Harry var den unga, modiga, manliga, som skapade problem och dök upp på svensexor oanständigt klädd, han drack för mycket och skapade all slags kaos, säger Farage.

– Och sen träffar han Meghan Markle och allt faller från en klippa, fortsätter han enligt BBC.

Brexitledaren fortsatte sedan med att prata om hur han inte ville att Harry ska bli kung, då han inte delar prinsens syn på klimatet. Någon Nigel Farage däremot gillar i den brittiska kungafamiljen är drottning Elizabeth som han kallar för en ”fantastisk kvinna”.