Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Garagebrand i Örebro

LIVE-TV: Senaste nyheterna med Expressen TV

21.50 larmas polis och räddningstjänst till en garagelänga i Varberga i Örebro.

Det är en bil som har börjat brinna i ett garage, det finns inga uppgifter om personskador och räddningstjänsten är på plats.

21.50 larmas räddningstjänst och polis till en garagelänga i Varberga i Örebro, sedan en brand utbrutit. Räddningstjänsten skickar tre brandbilar till garagelängan som av polisen benämns som ”fristående”. Räddningstjänsten uppger att det inte finns någon uppenbar risk för spridning.

Enlig polisen en bil ha brunnit i garaget och det ska vara kraftig rökutveckling. Det finns inga uppgifter om några personskador. Det finns heller inga brottsmisstankar i nuläget.

– Och det finns inget som tyder på det heller, garaget ska ha varit stängt när branden upptäcktes, säger Lars Hedelin, presstalesperson vid polisen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.