Huset i delstaten New York. Bilden är från ett annat tillfälle. Foto: / AP / TT / NTB ScanpixHuset i delstaten New York. Bilden är från ett annat tillfälle. Foto: / AP / TT / NTB Scanpix
Huset i delstaten New York. Bilden är från ett annat tillfälle. Foto: / AP / TT / NTB Scanpix
Bill och Hillary Clinton. Foto: OLIVIER DOULIERY/POOL / OLIVIER DOULIERY/POOL/STARTRAKSP STARTRAKS PHOTOBill och Hillary Clinton. Foto: OLIVIER DOULIERY/POOL / OLIVIER DOULIERY/POOL/STARTRAKSP STARTRAKS PHOTO
Bill och Hillary Clinton. Foto: OLIVIER DOULIERY/POOL / OLIVIER DOULIERY/POOL/STARTRAKSP STARTRAKS PHOTO

Brand utbröt hos Bill och Hillary Clinton

Publicerad

En brand har utbrutit hos Bill och Hillary Clinton, skriver CNN. 

Ingen person ska ha skadats, enligt polisen.

Branden ska vara släckt, enligt CNN. 

En brand har brutit ut i Bill och Hillary Clintons hus i Chappaqua i delstaten New York, uppger flera amerikanska medier.

Larmet om branden kom strax före klockan 15 på onsdagseftermiddagen, lokal tid. Räddningstjänst och ambulans ryckte ut till Bill och Hillary Clintons bostad i Chappaqua.

Polisen meddelade vid 15.30 att att eldsvådan var släckt, rapporterar den lokala tv-stationen NBC 4 New York.

 En ambulans ska ha lämnat fastigheten utan någon person ombord. Ingen person uppges ha skadats.

https://twitter.com/NadiaGalindoTV/status/948652882731192321

Uppgifter gör gällande att det har brunnit i ett sovrum, skriver BNO News.

Det finns inga uppgifter om Hillary eller Bill Clinton var hemma. Paret köpte huset 1999 under tiden som Bill fortfarande var president.

För två år sedan, under presidentvalskampanjen, inhandlade makarna även grannfastigheten.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag