Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bråket med åklagaren

22.18 TT, Tidningarnas Telegrambyrå går ut med Dagens Industris avslöjande att folkpartister misstänks ha gjort dataintrång i socialdemokraternas interna nätverk. 22.30 22.30-23.00. Riksriminalens utredare och biträdande rikskriminalchefen Christer Ekberg försöker övertyga jouråklagaren Carita Liljeström att besluta om husrannsakan för att säkra bevis. 23.00 Socialdemokratiska partiledningen inser att polisen inte får göra husrannsakan och ställer in den presskonferens man planerat hålla klockan 7 i går morse. 23.30 Partikassören Tommy Olström kallar till presskonferens om dataintrånget. 01.50 Carita Liljeström säger till Expressen att hon inte har några kommenterar och att hon tänker gå och lägga sig.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.