Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Boris Johnsons flickväns drag – kopierar Kate Middleton

Det här behöver du veta om Boris Johnson och hans flickvän.
Carrie Symonds är Boris Johnsons flickvän.Foto: VICKIE FLORES / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Carrie Symonds.Foto: ANDREW PARSONS / I-IMAGES / POLARIS POLARIS IMAGES
Kate Middletons stil inspirerar Carrie Symonds.Foto: DSDD/JRAB/ZOB/ZDF / ALL OVER PRESS WENN.COM
Kate Middleton.Foto: JAMES WHATLING/CORBIS/POOL / JAMES WHATLING/CORBIS/POOL SPLASH NEWS

Carrie Symonds kastades nyligen in i offentligheten då hennes partner Boris Johnson blev Storbritanniens nya premiärminister.

En svår uppgift för den 31-åriga miljöaktivisten som nu kritiseras för att skamlöst kopiera Kate Middletons klädstil, skriver Daily Mail.

Den 23 juni tog Boris Johnson över titeln som Storbritanniens premiärminister och flyttade kort därefter traditionsenligt in på 10 Downing Street i London tillsammans med flickvännen Carrie Symonds.

Detta har inneburit en hel del press för 31-åriga Carrie Symonds som blev historisk i samband med flytten. 

Hon är nämligen den första flickvännen till en brittisk premiärminister som någonsin flyttat in på 10 Downing Street. Tidigare premiärministrar har alla varit gifta med sina partners som valt att bo på samma adress.

De senaste månaderna har minst sagt varit intensiva för miljöaktivisten Carrie Symonds. Inte bara sambolivet har bevakats intensivt av medier, likaså har hennes sätt att presentera sig i offentligheten – vilket innefattar allt från uppförande till klädsel.

Och det finns en person Symonds valt att gå i fotspåren av – nämligen Kate Middleton.

Kopierar Kate Middleton

I synnerhet hertiginnan av Cambridges klädstil har Carrie Symonds inspirerats friskt av enligt Daily Mail som hävdar att den kopierats rakt av.

Vid flera tillfällen ses 31-åringen posera i exakta kopior av klädval som tidigare burits av Kate Middleton. Bland annat tycks blommiga långklänningar, hundtandsmönster och rött vara både Kate Middletons och Carrie Symonds melodi. 

Beslutet att kopiera Kate Middletons garderob är inget dumt val då hertiginnan av Cambridge ofta hyllas för sin oklanderliga klädsmak. Vilket den före detta PR-kvinnan Carrie Symonds har stenkoll på.

Carrie Symonds och Boris Johnsons relation är relativt ny. Paret ska ha börjat dejta i smyg flera månader innan Boris Johnson och hans exfru, Marina Wheeler, i september förra året gick ut med att de hade begärt skilsmässa. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.