Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Boris Johnson och Carrie Symonds har flytt sitt hem

Aktivister protesterar utanför.
Protester utanför Symonds och Johnsons hem i södra London.Foto: RMV/SHUTTERSTOCK / RMV/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Carrie Symonds.Foto: GUY BELL/SHUTTERSTOCK / GUY BELL/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Boris Johnson.Foto: ANDREW PARSONS / I-IMAGES / POLARIS POLARIS IMAGES

Efter Boris Johnsons storbråk med flickvännen Carrie Symonds:

Nu har paret tvingats fly sin lägenhet – för att undkomma aktivister utanför dörren, skriver Daily Mail.

Samtidigt kräver Tory-rivalen Jeremy Hunt att Johnson svarar på frågor.

Natten mellan torsdag och fredag hörde grannar skrik och bråk inifrån Carrie Symonds, 31, lägenhet i södra London där Tory-politikern Boris Johnson, 55, nyligen flyttat in.

Symonds ska ha försökt kasta ut sin sambo – som högljutt vägrade.

Grannen Tom Penn spelade in bråket och ringde polisen. Till The Guardian säger han att han oroade sig för sina grannars säkerhet och att han hoppas att ”vem som helst skulle göra samma sak”.

Boris Johnson har lämnat hemmet

Nu har paret tvingats fly sitt hem, rapporterar Daily Mail.

Tidningen skriver att Johnson och Symonds tog beslutet efter att ett gäng aktivister slagit läger utanför lägenheten i Camberwell i södra London. En källa säger att de tillbringat helgen ihop och att förhållandet nu är ”starkare än någonsin”.

Samtidigt säger Johnsons vänner till Daily Mail att det kan bli omöjligt för den före detta utrikesministern att återvända till sitt och flickvännens hem.

Aktivisterna ska ha parkerat utanför bostaden för att protestera mot Boris Johnson och hans politik. De har enligt Daily Mail hållit upp plakat och skrikit okvädesord.

Tory-politikern – som just nu är favorit att ta över i det konservativa partiet efter Theresa May – har vägrat att prata om bråket offentligt. När en journalist ställde frågor svarade han i stället:

– Jag tror att vad de vill höra är mina planer för landet och för vårt parti.

Jeremy Hunt kräver svar

Jeremy Hunt, som konkurrerar med Johnson om partiledarposten, vill även han höra Johnson svara på frågor om bråket. Till BBC säger han att någon som vill bli premiärminister ”borde svara på frågor om allting”.

Partimedlemmar som kampanjar för Boris Johnson säger dock att bråket är en privat sak.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.