Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Äldreboende satsar på sexleksaker – låter ”lustkorgen” visas upp

STÖR EJ-SKYLTEN. Numera har personalen i uppgift att visa större hänsyn i umgänget med de boende på hemmet. Pensionärerna har även fått stör ej-skyltar att hänga på dörrhandtaget.
Foto: JENS CHRISTIAN
PÅ VÄG MED LUSTKORGEN. Undersköterskan Louise Karlsson och sjuksköterskan Simon Göransson besöker de boende på Lindgården. Personalen vill få pensionärerna att naturligt våga prata om sin sexuella hälsa.
Foto: JENS CHRISTIAN
Undersköterskan Louise Karlsson och sjuksköterskan Simon Göransson.

Premium: På äldreboendet i skånska Broby får boende stifta bekantskap med ”lustkorgen”.

Pensionärerna erbjuds hjälp med att köpa sig en dildo eller en Satisfyer-vibrator, som en del i personalens satsning på de boendes sexuella hälsa.

– Här finns en vibrerande penisring och en penispump för att få starkare erektion, visar sjuksköterskan Simon Göransson.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

HVB-larmet: Tonårspojke hämtades för att mörda

Premium: ”Lotta”: Vi hade kunnat hjälpa – nu bidrar vi till att kriminellas nätverk ökar

Kriget i Ukraina 31 mars

Premium: • Blodig protest från rysk scen • Ryssland leder säkerhetsrådet

Jag vill ha pussar och närhet – men inte sex!

Premium: Psykoterapeuten: ”Var tydlig” • Viktiga rådet