Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Blir det regeringskris nu?

Expressens politikredaktion – Torbjörn Nilsson, Viktor Barth-Kron, Karolina Skoglund, Maggie Strömberg och Tomas Nordenskiöld – gör podden Verkställande utskottet.Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Maggie Strömberg, Torbjörn Nilsson och Filippa Rogvall möts i veckans avsnitt av Expressens politikpodd Verkställande utskottet.

Och de pratar bland annat om en ny brandfackla i Socialdemokraternas migrationspolitik.

https://embed.radioplay.io?id=70140&country_iso=se

Onsdag betyder, som vanligt, nytt avsnitt av Verkställande utskottet, podden som görs av Expressens politikredaktion. I dagens avsnitt har tar Filippa Rogvall plats i poddstudion hos Maggie Strömberg och Torbjörn Nilsson.

Och diskussionerna i veckans avsnitt tar avstamp i och domineras av migrationskommittén. Hör allt i avsnittet - som heter ”Blir det regeringskris nu?” – som du hittar här, eller där poddar vanligtvis publiceras.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.