Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Björn Bengtssons babylycka

Björn Bengtsson med sambon Sandra Lindblom. Foto: Pavel Maira
Dubbelgrattis! Inte nog med att Björn Bengtsson gör succé med sina två roller i "Bröderna Karlsson". Han och sambon Sandra fick en dotter samma dag som filmen gick upp på bio. - Hon ville vara med på premiärdagen, och hon var hjärtligt välkommen, säger skådespelaren.
I veckan gick komedin "Bröderna Karlsson" rakt upp på andra platsen på biotoppen efter "Inception".
Den dubbla huvudrollsinnehavaren Björn Bengtsson, som spelar två tvillingbröder som växer upp utan att känna till varandra, har hyllats av kritikerna. Filmen kallas Björn Bengtssons stora genombrott.
Men just nu är det någonting helt annat som upptar Björn Bengtssons tankar.
I fredags föddes hans och sambon Sandra Lindbloms första barn.
- Det var en fantastisk dag på många sätt. Filmen gick upp över hela landet och jag fick en liten dotter, säger Björn Bengtsson.

Galna veckor

- Det har varit fullständigt galet de senaste veckorna, så jag har faktiskt inte läst så mycket om vad som skrivits om filmen. Men jag har blivit glad över meddelandena som har nått mig från vänner som har läst.
Dottern, som var beräknad att födas nu i dagarna, har ännu inget namn. Nu väntar pappaledighet för Björn Bengtsson.
- Det är det som gäller nu. Jag vill vara hemma under den här perioden. Det finns ett filmprojekt som hänger i luften, men ingenting som kommer att hända förrän senare i höst och jag ska också spela en roll på Stockholms stadsteater till våren i en uppsättning där.

Gillade manuset

Men han gläds givetvis också åt framgångarna på vita duken.
- Jag tyckte att "Bröderna Karlsson" var ett bra manus och vi hade väldigt kul är vi filmade och alla som har jobbat med filmen är verkligen värda att den ska gå bra.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!