Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Biltjuvar gripna efter biljakt

Stor polisinsats i norra Stockholm.

Tre bilar stals från ett företag i Bällsta i Stockholm på tisdagseftermiddagen.

I den efterföljande polisjakten greps tre misstänkta biltjuvar.

En flyende bil stoppades i Danderyd, enligt uppgifter till Aftonbladet.

– Vi har stoppat den med en polisbil, säger Ola Österling vid polisen till Expressen.

Två stulna bilar stoppades av polis i Danderyd och i Lahäll i Täby. I samband med det greps tre personer misstänkta för grov stöld.

Bilförsäljaren larmade polisen vid 15.30. Polisen sökte vidare efter fler bilar och eventuellt fler misstänkta personer.

– Två bilar har vi ju säkrat redan och det är minst en till. Det blev två korta förföljanden och vid det andra förföljandet fick man stopp på den bilen. När den andra bilen stoppades i Lahäll verkar det ha varit helt odramatiskt, säger Ola Österling, presstalesperson vid polisen.

Enligt Aftonbladet deltog ett tiotal enheter från polisen i insatsen.

Bland annat användes hundpatrull. Däremot kunde polisens helikopter inte sättas in eftersom den var upptagen med ett annat uppdrag.

Ingen person skadades i samband med händelsen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.