Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bill Gates känslor efter skilsmässan: Mitt fel

”Vi kan inte längre växa som par”
Bill Gates öppnade upp sig om skilsmässan.
Foto: TED S. WARREN / AP TT NYHETSBYRÅN
Melinda GATES.
Foto: BLONDET ELIOT/ABACA / STELLA PICTURES/BLONDET ELIOT/ABACA

Efter 27 år stod det i början av maj klart att Bill Gates och hustrun Melinda Gates skiljer sig. Nu skriver New York Post att Microsoft-grundaren klandrar sig själv för att äktenskapet gått i kras.

– Han sa att det var hans fel, säger en källa till tidningen.

Det var den 3 maj som beskedet kom att Microsoft-grundaren Bill Gates och hustrun Melinda Gates skiljer sig efter 27 års äktenskap. Två veckor efter beskedet erkände Bill Gates att han haft en affär med en medarbetare på Microsoft.

I förra veckan ska Bill Gates ha deltagit på ett möte med andra miljardärer och där ska han ha öppnat upp sig kring skilsmässan.

Under en frågestund kring klimatet ska Gates även fått frågor kring skilsmässan. En deltagare berättar för New York Post att Gates då sagt att det i princip var hans fel att äktenskapet inte höll.

”Var nära tårar”

– Han verkade känslomässig kring det och var nära tårar, säger deltagaren enligt tidningen.

Alla deltagare var dock inte helt nöjda med hur miljardären betedde sig då han under stora delar ska ha verkar upprörd och inte särskilt intresserad av att prata med andra deltagare.

I mitten av maj ska Bill Gates ha fört över aktier till Melinda på ett värde av 25 miljarder kronor.

Anklagas för allvarligt tjänstefel – skiljer sig från Melinda efter 27 år

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.