Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bilist körde under staket – krockade med container

Detta ska du tänka på.
Föraren lyckades själv ta sig ur bilen.Foto: NIKLAS HAGMAN / NIKLAS HAGMAN

Bilisten fick sladd i centrala Avesta och körde under ett staket till ett industriområde där han krockade med en container. 

Föraren, en man i 25-årsåldern, ska själv ha tagit sig ur bilen.

Vid 16-tiden på fredagen inträffade singelolyckan i centrala Avesta. 

Bilisten tappade kontroll över fordonet och körde in under ett stängsel till ett industriområde där han kolliderade med en container. 

– Det är en man i 25-årsåldern som ska ha kört bilen. Det har ännu inte framkommit om det kommer rapporteras brott, säger Christina Hallin, presstalesperson för Bergslagspolisen. 

Räddningstjänst: ”Förmodligen har han fått sladd”

Mannen ska ha tagit sig ur fordonet för egen maskin. Han ska inte ha haft några uppenbara skador men ska ha ändå ha förts i ambulans till sjukhus, enligt Expressens fotograf. 

– Förmodligen har han fått sladd och kört under stängslet in på industriområdet. Jag har fått höra att det är halt på platsen, säger Thomas Eidrant, inre befäl vid Räddningstjänsten i södra Dalarna. 

LÄS MER: För dig med premium – allt det senaste inom:
Reportage & Granskning
Brott i Sverige 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.