Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bildts twitterskola - så får du 100 000 följare

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Programledaren Niklas Svensson och hans sidekick Judith Wolst gästas i tisdagens "Bar & Politik" av utrikesminister Carl Bildt.

Utrikesminister Carl Bildt blev i dag klar som gäst till säsongsavslutningen av Expressens webb-tv-program "Bar & Politik med Niklas Svensson", som direktsänds från Eken Bar i Stockholm på tisdag kväll.

Bildt ska bland annat lära ut hur man får 100 000 följare på twitter. 

Det blir också utfrågning av FP-ledaren Jan Björklund och premiärdebatt mellan Socialdemokraternas partisekreterare Carin Jämtin och Moderaternas partisekreterare Kent Persson.

- Det är fantastiskt kul att regeringens sociala medier-expert Carl Bildt vill komma hit och lära våra tittare hur de får fler följare på twitter. Det blir vårt sätt att tacka alla dem som engagerat sig i vårt program och som ställt frågor till alla våra gäster. Jag ser verkligen fram emot Carl Bildts twitterskola, säger programledaren Niklas Svensson.

Det blir en fullspäckad säsongsavslutning i morgon.

Folkpartiledaren Jan Björklund frågas ut om bland annat partiets sjunkande siffror i opinionsmätningarna och Centerpartiets flört med Miljöpartiet.

- Det blir givetvis också många frågor om skolan. Hur ser han till exempel på det som avslöjats om mobbing och trakasserier på den exklusiva privatskolan Lundsberg? Borde skolan stängas? undrar Niklas Svensson.

Förlängd debattid imorgon

Under säsongsavslutningen blir det också en förlängd debatt.

- Det är jättekul att Carin Jämtin och Kent Persson valt att mötas för första gången i just "Bar & Politik". Det ska bli väldigt spännande att se hur de hanterar varandra, och mina frågor, konstaterar Niklas Svensson.

Direktsänds på Expressen.se

Debatten kommer till stora delar att handla om hur jobben ska bli fler.

- Det har varit ett önskemål från både Socialdemokraterna och Moderaterna.

Programmet i morgon direktsänds på Expressen.se med start klockan 17.30.

- Men som vanligt är alla som befinner sig i Stockholm välkomna att uppleva allt det här på plats, säger programledaren Niklas Svensson.

Dörrarna till Eken Bar vid Slussen i Stockholm öppnar klockan 16.00.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.