Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bilderna motbevisar ryktet om Melania och Donald

Trumps nedlagda hotell sprängdes tidigare i veckan.
Donald och Melania Trump vid ett annat tillfälle.
Foto: ALEX BRANDON / AP TT NYHETSBYRÅN

Sedan paret lämnade Vita huset har Donald och Melania Trump inte synts tillsammans, vilket eldat på spekulationerna om att en skilsmässa kan vara på gång.

Men på alla hjärtans dag visade de upp sig på samma event, skriver Daily Mirror.

Senast Melania och Donald Trump fotograferades tillsammans var när de efter valförlusten tog sin tillflykt till sin lyxresort Mar-a-Lago i Florida.

Bara några dagar senare var det deras 16:e bröllopsdag.

Men paret har omgetts av skilsmässospekulationer, skriver Daily Mirror. 

När Melania Trump uppdaterade sin Instagram på alla hjärtans dag var det som att hälla bensin på rykteselden. I inläggen nämnde hon inte ens sin make.

Lever ”helt isolerat”

Melania Trump rapporteras leva ett tillbakadraget liv i Mar-a-Lago.

– Hon är helt isolerad, hon har inget att göra med någon, har Laurence Leamer, författare till boken ”Mar-a-Lago” sagt till Expressen.

Trots isoleringen tror Leamer att Melania trivs med tillvaron. Medan Trump spelar golf tillbringar hon enligt uppgift mycket tid på spa, skriver Daily Mirror.

– Jag tror Mar-a-Lago är hennes favoritställe. Hon älskar vädret. Det är avslappnat. Jag tror hon känner att hon kan vara väldigt privat där. Folk stör henne inte, har Leamer sagt.

https://www.instagram.com/p/CLVIbwWAmBJ/

Poserade med supportrar

På alla hjärtans dag tog hon sig i alla fall ut på den sociala scenen och poserade på bilder tillsammans med supportrar.

Men inte heller nu ställer de upp på bild tillsammans. En relationsexpert som Daily Star pratat med tror dock att en skilsmässa skulle vara en alldeles för stor apparat, inte minst ekonomiskt.

– Vi får inte glömma att hon gifte sig med honom 2005. Deras äktenskap går betydligt längre tillbaka än hans presidenttid, säger Pascale Lane till tidningen.

Så är paret Trumps nya liv

Paret välkomnades av supportrar när de anlände till sitt pampiga mansion.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.