Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bilderna från Boris Johnsons tältsemester med kärleken

Foto: Daily Mail

Boris Johnson har varit på tältsemester i Skottland.

Nu har fästmön Carrie Symonds valt att visa upp parets semester.

På Instagram syns bland annat premiärministern bära fyra månader gamla sonen Wilfred i en sele i den skotska naturen.

Boris Johnson var svårt sjuk i covid-19 och arbetade på distans under några veckor i våras. Nu är han tillbaka på Downing Street, men har också passat på att ta semester.

Förra veckan reste han till Skottland tillsammans med fästmön Carrie Symonds, 32, sonen Wilfred Lawrie Nicholas Johnson och hunden Dilyn.

Familjen valde att koppla av i en stuga i området Applecross, och slå upp ett tält på gräset i närheten, rapporterar Daily Mail. 

På bilder som Carrie Symonds publicerat på Instagram efter hemresan syns premiärministern med sonen i en bärsele på magen. På en annan bild syns landsledaren gå i toppluva på en strand.

Boris Johnson, Carrie Symonds, sonen Wilfred Lawrie Nicholas Johnson och hunden Dilyn.Foto: Daily Mail

Flera incidenter

Men allt var inte frid och fröjd under semestern. De fick lämna i förtid i torsdags efter att det blev känt var de befann sig. Markägaren Kenny Cameron blev också ilsken efter att de slog upp tältet och tände en brasa utan att fråga honom om lov, skriver Daily Mail.

Tältet var en 56-årspresent från Carrie Symonds till Boris Johnson, och slogs upp i trädgården hemma i London på prov innan Skottlandsresan. Semestern var parets första efter att ha varit i Karibien i julas, där de också förlovade sig.

Tältet i bakgrunden var en 56-årspresent från Symonds till Boris Johnson.Foto: Daily Mail

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.