Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bilbränder i Linköping – fem fordon utbrända

Fem bilar totalförstördes i en brand på en parkering i Linköping tidigt på fredagsmorgonen.

”Alla är helt utbrända. Vi avvaktar nu att fordonen ska kylas ner lite innan vi kommer överlämna ärendet till polisen för utredning”, skriver Räddningstjänsten Östra Götaland på sin hemsida.

Larmet om branden i Tannefors i Linköping kom in klockan 03.46 på fredagen. Fyra fordon var helt övertända när räddningstjänsten kom till platsen och branden spred sig samtidigt.

– De stod på en parkering och det fanns ingen spridningsrisk. Vi inriktade oss på att släcka ner det. Nu väntar vi på att de ska kallna så att polisen kan ta över ärendet, säger Mikael Kalered, inre befäl vid Räddningstjänsten Östra Götaland.

Polisen misstänker att branden var anlagd men har ingen person misstänkt eller fått in några vittnesmål, skriver Corren.

– Vi är väldigt intresserade av att komma i kontakt med någon som kan ha sett något, säger Torbjörn Lindqvist, vid polisen, till tidningen.