Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bil sönderslagen vid parkeringsbråk i Knivsta

LIVE-TV: Senaste nyheterna med Expressen TV
Foto: Google Maps

Strax innan klockan 17 på tisdagseftermiddagen fick polisen i Knivsta in flera samtal om ett bråk på en parkering på Valloxvägen.

Enligt uppgifterna ska en grupp personer kommit till parkeringsplatsen och sedan börjat bråka med en annan grupp som befann sig på platsen, vilket resulterade i att bilen som kommit till platsen blir sönderslagen. Kort därefter lämnar bilen platsen.

Polisen har upprättat en anmälan om olaga hot men exakt vad som orsakade bråket är oklart, då man ännu inte lokaliserat den sönderslagna bilen eller personerna i den. 

De personer som var kvar när polisen kom till parkeringen har inte velat anmäla händelsen.

– Vi fick ganska många samtal om det här. Vi vet inte vilka personerna som lämnade parkeringsplatsen är, så vi vet inte vad som orsakat bråket, säger polisens presstalesperson Daniel Wikdahl.

TV: Så många brott anmäldes 2020

Brottsstatistik 2020 från Brottsförebyggande rådet (Brå)

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.