Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bil har exploderat – bombskyddet på plats

En bil har exploderat i södra Stockholm. 

Bildelar ligger utspridda på platsen och bombskyddet har varit där för att undersöka bilen.

Larmet inkom klockan 01.02. En bil hade då exploderat i Sätra söder om Stockholm och bildelar låg utspridda runt platsen.

– Vi fick samtal om att man hade hört en kraftig smäll från det här området. Man konstaterar att en bil har brunnit och på något sätt smällt, den är utbrunnen, säger Eva Nilsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Bil exploderade i Sätra

En anmälan om allmänfarlig ödeläggelse har upprättats. Tekniker har varit på plats och undersökt tillsammans med bombskyddet.

– Det är det alltid när man säger att det har smällt, eftersom de ringde in till räddningstjänsten. Bombtekniker var där först, sedan har vanliga tekniker har varit där, säger Eva Nilsson.

En intilliggande fastighet har fått brandskador. Ingen person har skadats och ingen har gripits. Det är ännu oklart vad den tekniska undersökningen visar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.