Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Biden till Trump: "Skulle spöat skiten ur honom"

"Jag skulle ha spörat skiten ur honom," säger Joe Biden och riktar sig Donald Trump och de nedlåtande kommentare han fällt om kvinnor.
Foto: GENE J. PUSKAR / AP TT NYHETSBYRÅN
Donald Trump ger igen och kallar Biden "svag", både "mentalt och fysiskt."
Foto: EVAN VUCCI / AP TT NYHETSBYRÅN

"Jag skulle ha spöat skiten ur honom."

De hårda orden kommer från före detta demokratiske vicepresidenten Joe Biden och riktar sig mot Donald Trump med anledning av hans tidigare nedlåtande kommentarer om kvinnor.

Den sittande presidenten var dock inte sen med att ge svar på tal. Han kallar demokraten svag "både mentalt och fysiskt".

"Han skulle gå i backen snabbt och hårt, och gråta hela vägen", skriver Trump på Twitter. 

Ett hårt och stundtals riktigt bitskt ordkrig har sedan en tid pågått mellan ut mellan den före detta demokratiske vicepresidenten Joe Biden och Donald Trump.

På torsdagen talade Joe Biden under ett evenemang i Florida som hölls i kampen mot sexuella övergrepp. 

Biden: "Skulle spöat skiten ur honom"

Han passade då på att rikta en rejäl känga till Donald Trump med anledning av de nedlåtande kommentarer han fällt om kvinnor, specifikt det numera världskända ljudklippet i vilket presidenten skyter om att han brukade grabba tag i kvinnor mellan benen. Trump gick senare ut och bad om ursäkt för uttalandet ”om någon tagit illa vid sig” av det.

– Om vi gick på gymnasiet så skulle jag ta med honom bakom gympasalen och spöa skiten ur honom, sa Biden under sitt tal enligt nyhetsbyrån AP.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/976765417908776963

Trump till Biden: "Han skulle gå i backen snabbt och hårt"

Donald Trump var inte sen med att svara på den verbala attacken.

”Galna Joe Biden försöker framstå som en tuff kille. Egentligen är han svag, både mentalt och fysiskt och ändå hotar han mig, för andra gången, med fysiskt våld. Han känner inte mig, men han skulle gå i backen snabbt och hårt, och gråta hela vägen. Hota inte folk Joe!”, skriver Trump på Twitter. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.