Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bästsäljande författaren Lucinda Riley död i cancer

Följ senaste nytt i Expressen TV.
Foto: SUSANNAH IRELAND / EYEVINE/IBL

Den bästsäljande författaren Lucinda Riley, som skrivit serien om de sju systrarna, har avlidit 55 år gammal berättar hennes familj i ett uttalande.

Lucinda Riley var sjuk i cancer och dog på fredagsmorgonen.

Serien om de sju systrarna har sålts i stora upplagor världen över, det totala antalet ligger runt 30 miljoner exemplar.

I ett uttalande på Instagram berättar familjen att Lucinda Riley dog fridfullt och skriver samtidigt att hennes läsare antagligen inte inte kände till att hon var sjuk i cancer.

”Vi inser att detta kommer att bli en enorm chock för många eftersom de flesta inte visste att Lucinda hade lidit av cancer i fyra år.”

Den sjunde boken i serien, ”Den saknade systern”, gavs ut så sent som i maj av Bazar förlag i Sverige.

Böckerna handlar om de sex adoptivsystrarna D’Aplièse som får vetskap att det finns en sjunde syster och hur de sedan söker efter henne världen över.


https://www.instagram.com/p/CP-_CeDD75Z/?utm_source=ig_web_copy_link?hidecaption=true
Antalet drabbade ökar varje år.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.