Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Basshunter slås blodig på konsert

Någon i publiken kastar ett ölglas som träffar Basshunter bredvid ögat. Blodet forsar när han försöker ta sig av scenen.
Foto: YouTube
Artisten Jonas "Basshunter" Altberg skars blodig på ett trasigt ölglas under sin senaste konsert på klubben Centrum i Jönköping.
- Det smällde till och folk började skrika, säger Jonas Altberg, till expressen.se.
Det var under sista låten på en spelning på nattklubben Centrum i Jönköping som Jonas Altberg fick ansiktet sönderskuret av en glasskärva.
– Jag körde min show på scenen. Plötsligt blev det kaos i publiken och vakterna kunde inte mota bort folk. Scenen blev mindre och mindre. Jag tvingades kliva upp på en högtalare, och plötsligt small det till säger Jonas Altberg.
Någon i publiken hade kastat upp ett ölglas i taket, det krossades och glasskivorna föll ner över Jonas Altberg. En glasskärva träffade artisten i ansiktet alldeles bredvid ögat.
– Jag trodde först jag hade börjat svettas vansinnigt mycket, men sen såg jag att det var blod som rann i ansiktet, säger Jonas Altberg.
Det hela inträffade med bara någon minut kvar av konserten. Jonas Altberg åkte till sjukhuset och blev omplåstrad, men kunde åka hem igen samma kväll.
Jonas Altberg, känd under artistnamnet Basshunter, slog igenom förra året med låten ”Boten Anna”.

Se när Basshunter slås blodig under konserten i Jönköping här:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.