Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Barnvakten högg
ihjäl båda barnen

Enligt polisen försökte barnvakten YoSelyn Ortega ta livet av sig.Foto: Carlo Allegri

Barnvakten YoSelyn Ortega misstänks för att ha mördat två små barn som hon tig hand om.

Barnens mamma Marina Krim kom in i badrummet samtidigt som Ortega högg sig själv med en kniv.

Den misstänkta barnmördaren vårdas nu på sjukhus och ska förhöras av polisen, skriver Reuters.

De två syskonen Leo, 2, och Lulu, 6, mördades med flera knivhugg i badrummet i familjens lyxlägenhet i New York. Barnens barnvakt, som misstänks för morden, försökte sedan ta livet av sig.

Mamma Marina Krim.Foto: Foto: Warzer Jaff/Splash NewsBarnens mamma Marina Krim såg sina barns döda kroppar när hon kom hem på torsdagen med sin treåriga dotter.

Enligt polisen försökte barnvakten YoSelyn Ortega ta livet av sig genom att knivhugga sig själv när mamman kom in i badrummet, skriver Reuters.

Grannar hörde skrik

Barnvakten vårdas för sina skador och hennes tillstånd beskrivs som kritiskt. Polisen har ännu inte kunnat förhöra henne.

Grannar till familjen hörde mammans skrik när hon såg vad som hänt och ringde polisen.

Barnets far, Kevin Krim, är chef på tv-kanalen CNBC och var borta på en affärsresa när morden ägde rum. En talesperson för CNBC släppte ett uttalande som uttryckte "sorgen som vi alla känner" för Krim och hans fru. "Parets otänkbara förlust saknar motstycke", stod det också enligt Reuters.

Ortega hade jobbat som barnvakt åt familjen i två år.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.