Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bakslag för Trump – domare avvisar stämning om valet

Rösterna i Pennsylvania ogiltigförklaras inte.

Joe Biden fick omkring 80 000 fler röster än Donald Trump i Pennsylvania i presidentvalet. Donald Trumps kampanj vill ogiltigförklara miljontals poströster i delstaten, men en domare har nu avvisat stämningen.

Domaren anser att det inte har framkommit bevis för utbrett valfusk, ännu ett bakslag för Trump i hans kamp för att ändra på resultatet i presidentvalet. Sedan tidigare har Georgia bekräftat Bidens seger i delstaten.

Såväl Pennsylvania som Michigan förväntas enligt Fox News under måndagen bekräfta Biden som vinnare i respektive stat. Det skulle innebära att Donald Trump inte längre har möjligheten att uppnå de 270 elektorer som krävs för att vinna valet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.