Babyboom i landslaget

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

Zlatan och Tobias Linderoth går redan i väntans tider.

Nu kan SPORT-Expressen avslöja att även Olof Mellberg ska bli pappa efter VM.

- Vi hoppas på en duktig fotbollsspelare, säger svärmor Pia Kihl.

Fotbollslandslaget står inför en babyboom redan under 2006.  Efter Tysklands-VM väntar Zlatan och flickvännen Helena Seger barn.  Tobias Linderoth och hans fästmö Maria får tillökning i september. Det är vid samma tidpunkt som Olof Mellberg och sambon Carolina Kihl får ett syskon till tre och ett halvt år gamla Saga.

Bollkänsla i familjen

 - Vi är jätteglada. Barnet är så välkommet, säger Pia Kihl. Hon vill inte avslöja om det är pojke eller flicka som väntar men ser gärna att barnet följer pappans val att bli fotbollsspelare. - Det skulle vara jätteroligt. Saga är otroligt duktig med bollen, det skulle vara roligt med en hel fotbollsfamilj. Olof Mellberg och Carolina träffades under tiden när kaptenen spelade i Degerfors. Som par har de varit tillsammans i tio år. Även från mamma finns det en hel del bollkänsla att föra vidare. Under Mellbergs tid som Spanienproffs spelade Carolina handboll. 

Återväxten är god...

 Pia Kihl har sin bild klar för hur sommaren blir lyckad: - Först hejar vi fram Sverige i VM och sedan ser vi fram mot att bli mor- och farföräldrar för andra gången. Med en mini-Zlatan, Mellberg och Linderoth på väg känns den blågula återväxten god - en ny bollartist, ledare och kämpe.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.