Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Annie Lööfs lunch – med Blondinbella

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Annie Lööf.
Foto: CLAUDIO BRESCIANI/TT / TT NYHETSBYRÅN
Isabella Löwengrip.
Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

I veckan åt centerledaren Annie Lööf och bloggaren och entreprenören Isabella "Blondinbella" Löwengrip lunch ihop. 

"Lunch med Annie Lööf i dag. Vi är peppade på året - bygga bolag internationellt och valår, heja oss!" skriver Isabella Löwengrip på Twitter. 

Centerledaren Annie Lööf och bloggaren och entreprenören Isabella "Blondinbella" Löwengrip åt i veckan lunch med varandra. 

"Lunch med Annie Lööf i dag. Vi är peppade på året - bygga bolag internationellt och valår, heja oss!" skrev Isabella Löwengrip på Twitter och la ut en bild på de två tillsammans. 

Även Annie Lööf har uppmärksammat mötet. Hon lade ut samma bild på de båda på Twitter och skrev: "Driv. Kraft. Ledarskap. Tack Isabella Löwengrip för trevlig lunch om möjligheter, företagande, valåret och barnen. Tack för den energi som du ger mig!"


https://twitter.com/lowengrip/status/953986426122752001

Började umgås 2016

Det är inte första gången som de båda umgås med varandra på tu man hand. Båda har barn i ungefär samma ålder och på sin blogg har Blondinbella tidigare berättat om hur de två har umgåtts tillsammans med barnen hemma hos henne.  

För Aftonbladet berättade hon 2016 att hon tog initiativet till att de skulle börja umgås. 

– Det var jag som tog initiativet. Vi är lite i samma situation nu, att vi båda har två småtjejer och så försöker vi varva jobbet med det. Det var kul, sa hon till tidningen då. 

Isabella Löwengrip har tidigare varit medlem i Moderaterna men gick ur partiet för ett par år sedan. Till Aftonbladet har hon tidigare sagt att hon nu delar åsikter med Centerpartiet. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.