Annie Lööf är gravid – berättar om lyckan

”Vår dotter ska bli storasyster”.
Annie Lööf.
Foto: ERIK SIMANDER/TT / TT NYHETSBYRÅN

Annie Lööf, 36, är gravid med sitt andra barn.

Centerns partiledare delar den glada nyheten på Instagram, och avslöjar att den nya familjemedlemmen väntas i början av 2020.

”Vår dotter ska bli storasyster!,” skriver Annie Lööf.

Annie Lööf gravid med sitt andra barn.

Centerns partiledare, 36, skriver på sitt Instagramkonto att dottern Ester ska bli storasyster i början på nästa år.

”Vår dotter ska bli storasyster! Om allt går som det ska kommer familjen att bli fyra någon gång under första delen av nästa år”, skriver Annie Lööf på Instagram, och fortsätter:

Vi tycker såklart att det ska bli väldigt roligt att få välkomna en ny, liten familjemedlem!”

https://www.instagram.com/p/B1WGzClIFkJ/

Förutom en bild där Annie Lööf och maken Carl-Johan överlyckliga svingar fyraåriga Ester mellan sig så delade de även med sig av dotterns senaste alster. 

För att fira att hon snart blir storasyster ritade Ester, enligt konstnären själv, en teckning av ”mamma med baby i magen”.

”Missa inte den söta teckningen som dottern för sig själv skapade samma dag som vi berättade för henne!,” skriver Annie Lööf.

Grattis från oppositionen

Lyckönskningarna har inte låtit vänta på sig, och några av de som var först ut att gratulera var Annie Lööfs politiska motståndare.

”Vad roligt – grattis!”, skriver inrikesminister Mikael Damberg (S) på Twitter.

Miljöpartiets språkrör Isabella Lövin twittrar: ”Grattis till hela familjen!”

Socialminister Lena Hallengren (S) gratulerade även hon, fast på Annie Lööfs Instagram.

https://twitter.com/mikaeldamberg/status/1163430782586802178https://twitter.com/IsabellaLovin/status/1163431306237227008

Ett grattis kom även kort därefter från Centerpartiets officiella Twitterkonto, där partiet skrev ”Stort grattis Annie Lööf och hela familjen!”

Moderaternas ekonomiskpolitiska talesperson Elisabeth Svantesson skrev i en kommentar på Instagram: ”Stort och varmt grattis till hela familjen!”

https://twitter.com/Centerpartiet/status/1163435109279813633

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.