Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Annabelle, 20, föll mot sin död under bergsvandringen

Allt fler vandrar på grund av coronapandemin – här är några saker att tänka på.
Annabelle Nielsen skulle befinna sig i Schweiz i 18 månader med start i juli 2019.
Foto: Instagram

En 20-årig tjej föll mot sin död i Schweiz i förra veckan.

Nu överöses hon med hälsningar på Instagram.

Annabelle Nielsen, 20, hade befunnit sig på ett så kallat missionsuppdrag, genom sin kyrka i hemlandet USA, i Schweiz sedan juli 2019.

Nu har hon hittats död, skriver New York Post som uppger att 20-åringen föll ner för ett stup under en bergsvandring där ytterligare fem missionärer deltog.

”Annabelle var en fin, fin ung tjej, en helt underbar ung kvinna. Bara rolig att vara omkring, väldigt snäll, kärleksfull och full av aktivitet”, skriver familjen i ett uttalande, enligt People.

Sista inlägget på Instagram

Det var förra sommaren som Annabelle Nielsen begav sig till Schweiz på uppdrag genom den lokala kyrkan.

”Jag sticker härifrån på tisdag! Jag kommer att skicka ett mejl då och då så hör av dig med din mejladress om du vill veta hur jag har det de kommande 18 månaderna”, skrev hon i ett inlägg på Instagram då.

”Vila i frid. Må Gud vara med dig och din familj”, skriver en person i en kommentar under Annabelles allra sista bild på Instagram.

https://www.instagram.com/p/B0egncCAaj3/

”Fortsätta efter döden”

Så sent som i juli i år skrev Annabelle Nielsen, på tyska, om sin tro och bandet till sin familj.

Där skrev hon att de kommer att återses den dagen alla är döda.

”Jag är alltid tacksam för min familj! De är en välsignelse. Jag tackar Gud nästan varje dag för dem och stödet jag får. Jag ÄLSKAR min familj och vet att vi kan fortsätta vara en familj även efter döden”, skrev 20-åringen på Facebook då.

Se något mer: Han föll 300 meter mot sin död

Olyckan inträffade i december förra året.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.