Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Andy, 47, blev ihop med kompisens 16-åriga dotter

Foto: Channel 5
Foto: Channel 5
Foto: Channel 5

För tre år sedan blev Andy och Beth kära i varandra och när relationen blev offentlig fick paret utstå glåpord och trakasserier. 

De själva har aldrig sett den 28-åriga ålderskillnaden som ett problem.

– Hans ålder har aldrig stört mig. Jag ser inte honom som en gammal man eller som min pappa, eller vad folk nu tror om oss, säger Beth.

Andy, 47, som har valt att enbart framträda med sitt förnamn, hade länge letat efter kärleken men ännu hade ingen lyckats fånga hans hjärta, skriver The Sun.

Tills för tre år sedan då en av hans vänners dotter, då 16-åriga Beth, bekände sina känslor för honom. Enligt Andy så föll han "handlöst" för Beth, i dag 19, och det brittiska paret började dejta varandra kort därefter.

– Vi alla var som en stor familj, men jag visste inte att Beth tänkt på mig som sin framtida man, säger Andy i Channels 5:s program "Age gap love".

Den sexuella myndighetsåldern i Storbritannien, det vill säga när en person får ha sex, är 16 år. Har man sex med en person som är under 16 så begår man ett brott. 

Foto: Channel 5

Allt eftersom nyheten om deras förhållande spreds i området de bodde i, började folk tycka till om deras relation. Många ansåg att ålderskillnaden på 28 år var problematisk och enligt Andy stämplades han som "pedofil" och kände sig inte längre välkommen i sin egen stad.

– Jag kan säga att det var riktigt mörka dagar. De fick mig att känna mig som något slags djur bara för att jag dejtade en yngre tjej, säger Andy i Channel 5:s program och fortsätter:

– Jag dejtade henne, en yngre tjej, för att hon ville gå ut med mig. Och det ansåg jag som en ära, jag ville hitta en person som verkligen tyckte om mig.

Tvingades flytta från staden

Beths mamma accepterade inte relationen och bröt kontakten helt med sin dotter när hon fick reda på att hon dejtade Andy. 

Paret fortsatte att vara tillsammans och 2016 gifte de sig under en mindre ceremoni i norra Wales innan de sedan flyttade från hemstaden då de inte klarade av påhoppen och åsikterna, berättar Beth och Andy i programmet.

Paret gifte sig innan de flyttade från staden. Foto: Channel 5

I dag bor Beth och Andy i Lancashire tillsammans med sina två söner, Timmy, 2, och Conway, 1. Paret har sedan början av relationen varit överens om att ålderskillnaden inte varit något problem för dem själva.

– Jag visste att jag ville ha en familj, så jag kände bara att Andy var den perfekta mannen att ha det med. Hans ålder har aldrig stört mig. Jag ser honom inte som en gammal man eller som min pappa, eller vad folk nu tror om oss, säger Beth.

Foto: Chanel 5

Aktuella för en serie

Familjen har nu valt att ställa upp i den brittiska tv-serien ”Age Gap Love” som sänds i Storbritannien, och där tanken är att visa hur ett förhållande med 28-års skillnad kan se ut. 

I första avsnittet av serien besöker Beth och Andy sin hemstad för första gången sedan de flyttade. I avsnittet berättar Beth att hon tycker det är jobbigt att lämna bilen på grund av minnena från staden.

– Folk förstörde deras hus, klottrade på deras bilar och skrek glåpord efter dem, det var inte trevligt alls, berättar Nikki, moster till Beth.

Beth och Andy har nu bott i Lancashire  i två år men hoppas på att kunna flytta tillbaka till sin hemstad i framtiden.

– Det äter upp mig inombords att vi inte kan bo där, jag vill att vi ska bli behandlade som vilket annat par som helst. Vi är fortfarande bara Beth och Andy.

Beth och Andy har två söner tillsammans. Foto: Channel 5

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!