Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Amanda, 34, designar kändiselitens lyxsmycken

På kort tid har Amanda Weibull Laurell, 34, blivit en av landets mer populära juvelerare: ”Det jag har gjort med mina smycken är att jag vågar lite mer. Både med färger och med former”, säger hon.
Foto: JENS CHRISTIAN

Premium: Amanda Weibull Laurell, 34, har blivit den svenska kändiselitens favoritjuvelerare. 

Hennes smycken bärs av prinsessan Sofia och Bianca Ingrosso. Hon har tillverkat ringar som kostar över en miljon. 

– Jag vågar lite mer med mina smycken, jag vågar ta ut svängarna. På det sättet har jag gjort avtryck på kort tid. 

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.