Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Expressen storsatsar på Almedalsveckan

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
I år lägger Expressen mer krut än någonsin på Almedalsveckan i Visby. En av de mest spännande scenerna kommer att bli valstugan, där politiker ställs till svars av Expressens profiler.

I år är Expressens satsning på Almedalsveckan större än någonsin.

Det blir fler evenemang och mer live-tv.

Och: vi fortsätter att varje dag kampanja för Dawit Isaaks frigivning.

Politikerveckan i Visby samlar inte bara partiledare, ministrar och andra förtroendevalda från hela landet.

Hit kommer också tunga opinionsbildare från fackförbund och intresseorganisationer, näringslivstoppar och alla stora medieföretag.

Tidningar, radio och tv vill visa sin närvaro.

Men:

Expressens valstuga - som 2011 tilldelades förstapris i internationella "INMA Awards" - blir också i år den mest spännande scenen. Här hålls det flest debatter, här är det oftast intervjuer.

Redan i fjol var det faktiskt Expressen som av alla partier, föreningar, myndigheter och företag arrangerade flest evenemang under hela Almedalsveckan.

I år är programmet ännu mer fylligt, lovar projektredaktören Christina Lundell.

Elisabeth Marmorstein, Niklas Svensson, Fredrik Sjöshult, Karl-Johan Karlsson, Annie Reuterskiöld och våra andra profiler kommer att locka de bästa namnen och den största publiken.

Expressen har dominerat den senaste Almedalsbevakningen, enligt undersökningsföretaget YouGov, och i år satsar vi än mer än tidigare. Här intill kan du läsa om några av våra nyheter för i år.

Varje dag kommer vi också att uppmärksamma den svensk-eritreanske journalisten Dawit Isaak som fortfarande hålls inspärrad utan rättegång i Eritrea.

Det händer mycket kul under Almedalsveckan, men vi kommer påminna om allvaret också - där, i huvudtidningen, på sajten och i tv.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.