Alla ryssar är väl inte galna flåbusar – eller?

”Domedagsubåten” Belgorods torpeder uppges kunna skapa en 500 meter hög radioaktiv tsunami.
Foto: Yakovlev Sergey/Shutterstock

Premium: Alla ryssar är förstås inte galna flåbusar. Jag försöker åtminstone intala mig det under mer vidsynta dagar, men så ser jag något utdrag ur en rysk tv-debatt där deltagarna förespråkar att London utraderas eller att ukrainska barn borde dränkas och brännas levande. Eller så läser jag en artikel om att ryssarna kallar sin nya supermissil Satan 2.

Det är lite uppförsbacke.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Neymars avslöjande bild visas av misstag

Premium: VM-GUIDEN: Här råkar Neymar visa upp bakgrundsbilen

Mats Löfving gav orutinerad Linda Staaf toppjobb

Premium: Anställdes av Löfving

Mångmiljonregnet över SJ-chefen i tågkaoset

Premium: Experten: Då hade hon fått sparken